Vlucht afgelast, toch nieuws

Afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag) zijn Marcel en Ik op bezoek geweest bij Bart Goering in Haaksbergen. En ik hoor u denken Bart Goering, nooit van gehoord; maar ik ben er haast van overtuigd dat daar binnen een paar jaar wel verandering in komt.

Vorig jaar ving ik een oude doffer van Bart op, die niet echt op eigen kracht meer naar huis kon komen. Een geweldige duif in de hand. Heb toen Bart gebeld en ondanks zijn drukke werkzaamheden kwam Bart de doffer halen. Bart is een jonge enthousiaste jongeman die wil gaan schitteren op de dagfond / ochtendlossingen. Afgelopen jaar werd hij al Generaal kampioen van Haaksbergen ondanks zijn drukke werkzaamheden in de weg- en waterbouw als uitvoerder. Bart heeft duiven van lokale en regionale liefhebbers en presteert daarmee uitstekend. “Ben geen man van papieren, papier vliegt niet”.

Dit jaar is Bart druk bezig met het verbouwen en verhuizen naar zijn nieuwe woning in Haaksbergen en zal daarom niet mee aan de vluchten. Bart kweekt dit jaar alleen maar jonge duiven uit zijn kwekers. Na een uurtje koffie en bijkletsen (en praten dat kan Bart zeker) gingen we naar huis met 3 bonte jongen. Bart bedankt en succes met de verbouwing.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.