Marche

De duiven gingen niet naar Mettet maar naar Marche, dat iets oostelijker ligt. Ik heb dezelfde 25 duiven als de week ervoor vrijdagavond samen met Annick ingekorfd. In totaal in Aalten bijna 600 duiven.

De duiven werden al om 08.15 uur gelost en hadden een matig vertrek volgens de mannen ter plekke; en dan weet je het eigenlijk al. Vooraf was rekening gehouden met 1600 mpm en dan begint het lange wachten en dan eindelijk 2 duiven op Compuclub live in Emmerich met 1405 mpm. Dan is het wachten nog niet klaar voor Aalten en voor mijzelf. Ik moet wachten tot 10.52 uur als zich de 20-219 meld uit de goede hoek voor uiteindelijke plek 5 in de vereniging. En dan moet ik ruim een kwartier wachten op nummer 2 en de rest. Uiteindelijk 11 van de 25 in de prijzen en gelukkig alles wel weer thuis.

De vroege duiven zitten aan de westkant van de CC en Afdeling, daar was het blijkbaar beter / helderder weer. Ook dit soort vluchten horen erbij. Volgende week alweer de eerste midfondvlucht en laten we hopen dat deze soepeler verloopt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.