Geen vlucht, toch duiven

Afgelopen donderdag werden alle vluchten voor afgelopen zaterdag afgelast door de NPO. Achteraf was het misschien toch mogelijk geweest om duiven te lossen afgelopen zaterdag, maar ik was wel blij met de duidelijk vooraf. Zo weet iedereen waar hij / zij aan toe is. Afdeling 9 heeft voor dinsdag een extra africhtingsvlucht ingelast vanuit Weert en de weersverwachting is in ieder geval beter dan die voor zaterdag was, dus ze moeten er maar in. Ik denk dat de sprong naar in 1 keer naar Tienen voor komende zaterdag.

Door het afgelasting van de vlucht van afgelopen zaterdag had ik mooi de gelegenheid om samen met Marcel naar Elst te rijden naar het bedrijf van Ariejan van Olderen. Waarom naar de zaak en niet naar zijn huis ? Ariejan had ook van de gelegenheid gebruik gemaakt en was gaan werken op de zaterdag, omdat er toch geen vluchten waren. En ik moet eerlijk zeggen wat een vakwerk levert Ariejan. Na een bak koffie kwam de mand met duiven op tafel en daar zat weer de nodige kwaliteit in. Ariejan had duiven aangeschaft bij Jelger Klinkenberg en 1 van de 3 jongen komen uit de aangeschafte duiven.

Op de terugweg nog even langs van der Bijl in Voorstonden gereden om een aantal zakken duivenvoer te halen. Dus zonder vlucht toch weer een duivendag.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.